СК “Прометей” переміг “Регіну” у своєму дебютному матчі Суперліги-Дмарт 2023/24

Прометей

Суперлiга-Дмарт 2023/24 (жінки)

І-й тур. Друга гра. 27 жовтня

СК “Прометей” — “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” 3-0 (25:18, 25:7, 25:17) 

Волейболістки “Прометея” впевнено розпочали новий сезон Суперліги-Дмарт. У своєму дебютному поєдинку проти “Регіни” наші дівчата не залишили опоненткам жодного шансу.

Хоча на старті зустрічі рівнянки справили досить позитивне враження про себе. Старалися вони не відставати від іменитих візаві (5:4). І тривалий час це вдавалося, особливо, коли не виникало проблем з доведенням м'яча. Крім того, й самі “червоно-білі” багато помилялися. А після декількох ейсів Дар'ї Грязіної “Регіна” взагалі вирвалася вперед на три пункти (13:16).

Втім, сенсації не сталося: підопічні Івана Петкова після тайм-ауту додали потужності в атаці та скоро повернули собі лідерство (18:17). Зі свого боку рівненський колектив помітно збавив оберти — 25:18.

У наступній партії “Прометей” уже жодного разу не дозволив опоненткам повести в рахунку. Олена Харченко була безжалісної для суперниць в атаці. Забігаючи наперед, скажемо, що саме вона поставила крапку в даному відрізку. Натомість безпомилковою серією подач відзначилася Маргарита Гейко (15:3). Зрештою — 25:7.

Перша половина третього сету ознаменувалася впевненою грою Андріани Павлик. Спортсменка однаково чудово діяла як у нападі, так і на блоці (2:5, 4:7). Варто відзначити, що “Регіна” після попередньої провальної партії зуміла зібрати себе до купи та зрештою нав'язати фавориткам гідну боротьбу (17:17). Втім, наші гравчині на класі таки дотиснули візаві — 25:17.

Стартовий склад СК “Прометей”: Гейко (8), Даньчак (8), Маєвська (16), Харченко (14), Шаргородська (1), Хобер (8), Нємцева (л). На заміну виходили: Олійник (2), Васильєва.

Стартовий склад “Регіни-МЕГУ-ОШВСМ”: Павлик (9), Грязіна (3), Трофімчук (2), Згурська (3), Пекнич (2), Березнюк (3), Прокопова (л). На заміну виходили: Коновалова, Накоскіна.