ВК “Прометей” – “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо”: анонс матчу

prometey

9 грудня о 16:00 в рамках VI туру чемпіонату України ВК “Прометей” зіграє проти новачка Суперліги-Будінвест тернопільської команди “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо”.

Турнірне положення

Дебютант елітного дивізіону на данний момент розмістився у нижній частині турнірної таблиці. Команда Юрія Кравцова посідає сьому сходинку, маючи у своєму активі 3 перемоги та 9 очок.

Історія зустрічей

“Прометей” зустрічався з тернопільським колективом на щорічному турнірі “Prometey Open 2022”. Тоді, сильнішим виявився дніпровський клуб – 3:0 (25:13, 25:10, 25:23). Матч першого кола регулярного чемпіонату України такоє завершився на користь дніпрян – 3:0 (25:21, 25:23, 25:17).

Склад команди-суперника

Тернополяни зараз мають певні проблеми з наявністю пасуючого: основний гравець у цьому амплуа Володимир Борисенко отримав важку травму і вибув на невизначений термін.

Втім, є у “Поліції охорони” і непогане поповнення: до їх складу приєднався діагональний Андрій Горбенко, який, до речі, в минулому сезоні виступав у ВК “Прометей”.

Склад команди “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо” (Тернопіль)

пасуючі: Володимир Борисенко №10, Іван Білюк №16;

ліберо: Володимир Макатуха №13, Назар Мамчур №20;

діагональні: Артем Рязанова №3, Андрій Горбенко №5, Артур Гандзій №17;

центральні блокуючі: Артем Омельченко №2, Артемій Корнєєв №6, Юрій Паласюк №9;

догравальники: Ярослав Ковальчук №4, Андрій Ухман №7, Василь Ухман №11, Максим Турик №18.

Головний тренер: Юрій Кравцов.

Superleague Budinvest

Дивіться онлайн-трансляцію матчу ВК “Прометей” – “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо” 9 грудня о 16:00 на youtube-каналі DIVISPORT VOLLEYBALL та на телеканалі XSport.