“Прометей” поступився чинному чемпіону країни “Епіцентру-Подоляни”

prometey

ВК “Прометей” – “Епіцентр-Подоляни” – 0:3 (20:25, 28:30, 19:25)

Стартовий сет видався важким для “червоно-білих”. Суперник одразу вирвався вперед за рахунок сильних подач і потужних атак (2:6, 7:14). Переломити хід цієї партії дніпрянам так і не вдалося – 20:25.

Друга партія була схожою на першу, однак тепер домінував “Прометей” (6:2 та 10:4). Втім, власні помилки на подачі та в атаці призвели спочатку до рівного рахунку, а потім і до поразки у другому сеті – 28:30.

Третій сет проходив у рівній боротьбі. На радість глядачам, колективи демонстрували якісний волейбол. Не втратити концентрацію у кінцівці вдалося чинному чемпіону країни – 18:25.

В результаті, 3:0 на користь “Епіцентр-Подоляни”, а “червоно-білі” зазнали першої поразки у сезоні!

Тепер “Прометей” та “Епіцентр-Подоляни” зрівнялися за кількість перемог та очок. Колективи з Дніпра та Городка ділять першу сходинку турнірної таблиці.

Стартовий склад ВК “Прометей”: Шаповал (набрав 6 очок), Томілін (13 очок), Велецький (2 очки), Клепко (7 очок), Янчук (13 очок), Щитков (3 очки), Бойко (л). На заміну виходили: Олексюк (1 очко), Рябов (0 очок), Патратій (0 очок).

Стартовий склад “Епіцентр-Подоляни”: Наложний, Кісілюк, Євстратов, Томин, Рогожин, Дрозд, Брова (л). На заміну виходили: Діденко, Сидоренко.

9 грудня о 16:00 “червоно-білі” зіграють проти ВК “Поліції охорони-ЗУНУ-Динамо”, а 11 грудня о 12:00 відбудеться ще один матч проти “Епіцентр-Подоляни”.