“Прометей” у трьох сетах здолав ВК “Житичі-Полісся”

prometey

ВК “Прометей” – “Житичі-Полісся” – 3:0 (25:19, 25:22, 25:20)

Слід відразу зазначити, що сьогодні через травму на майданчику були відсутні капітан команди Дмитро Шоркін та догравальний Іван Кривобок. Однак, такі неприємні зміни у стартовому складі аж ніяк не вплинули на загальний настрій “червоно-білих”. Підопічні Андрія Левченка демонстрували злагоджену та безпомилкову гру. Яскраву крапку у першому сеті двома потужними ейсами поставив пасуючий Віталій Щитков – 25:19.

Другий сет більш потужно розпочав наш суперник. Однак, “прометеївці” довели, що чудово вміють скорочувати відставання: 2:6 швидко перетворилися на 17:11. Здійснити схожий “камбек” дніпряни не дозволили – 25:22.

До середини третьої партії на майданчику СК “Маленький Париж” була цікава та рівна боротьба. Але потім “червоно-білі” почали тиснути на суперника і зрештою завершили третій сет (25:20) та матч з “сухим” рахунком (3:0).

Дніпряни здобули свою дев’яту перемогу у Суперлізі-Будінвест та продовжують бути одноосібним лідером турнірної таблиці, маючи в активі 27 очок.

Найрезультативнішим гравцем матчу став діагональний ВК “Прометей” Дмитро Шаповал. Він набрав 21 очко.

Приз MVP отримав ліберо ВК “Прометей” Олександр Бойко.

Стартовий склад ВК “Прометей”: Шаповал (набрав 21 очко), Томілін (6 очок), Велецький (8 очок), Клепко (7 очок), Янчук (13 очок), Щитков (5 очок), Бойко (л). На заміну виходили: Патратій (0 очок), Рябов (0 очок). 

Стартовий склад “Житичі-Полісся”: Бондарь, Рудницький, Оробко, Куранов, Лубан, Оніпко, Хваста (л). На заміну виходили: Калатинець. 

24 листопада о 19:00 на підопічних Андрія Левченка чекає зустріч з харківською командою ВСК “Юридична академія”.