СК «Прометей» розпочав підготовку до нового волейбольного сезону

СК «Прометей»

Жіноча волейбольна команда «Прометей» розпочала тренування, чим офіційно відкрила підготовчі збори клубів Суперліги-Дмарт до нового сезону 2022/23. Місцем для подальшої роботи було обрано чернівецьку «Сонячну Долину».

Колектив зібрався майже повним складом. Виключенням стала пасуюча Олена Рудик, яка готується до кваліфікаційних матчів чемпіонату Європи-2023 разом із національною збірною України. 

За словами головного тренера Андрія Романовича, комплектація складу триває, тому «Прометей» може поповнитися ще одним-двома новачками.

- Нам вистачає волейболісток, щоб почати сезон, однак з іншого боку ще потребуємо підсилення. Зараз у нас вже почався повноцінний тренувальний процес. Будемо поступово входити до робочого ритму. В команді багато нових обличь, і всім потрібен час на адаптацію. Тому ми відразу займатимемося фізичною та паралельно технічною підготовкою. Остання охоплює переміщення на майданчику, передачі зверху/знизу тощо.

Всі тренування «Прометея» проходитимуть виключно в одному місці:

- Тут, на базі «Сонячної Долини», ми працюватимемо аж до першого туру Суперліги-Дмарт. На жаль, у зв’язку з нинішньою ситуацією, подорожувати Україною немає сенсу. До того ж недалеко від нас тренуватимуться й інші команди, з якими ми можемо провести спаринги. Знову-таки у вересні планується турнір «Prometey-open». Тобто ми матимемо вдосталь поєдинків, щоб підготуватися до чемпіонату.

Нагадаємо, що цього сезону Суперліга-Дмарт пройде в м. Чернівці в новому форматі.