Екс-зв’язуюча «Прометея» Ангеліна Мірчева стала черговим новачком «Регіни»

Колишня волейболістка «Прометея» Ангеліна Мірчева приєдналася до рівненської «Регіни-МЕГУ». Нагадаємо, що днем раніше клуб оголосив про трансфер ще одного екс-гравця «червоно-білих» Анни Єфременко. Бажаємо дівчатам вдалих виступів у новій команді!

Нова зв'язуюча «Регіни» розповіла прес-службі рівненського клубу, як отримала пропозицію та чим займалася напротязі волейбольної перерви.

Ангеліно, як поступила пропозиція від нашого клубу? Який фактор виявився вирішальним на користь переходу в «Регіну-МЕГУ»?

— Пропозиція надійшла як і завжди, пролунав телефонний дзвінок. Вирішальним фактором стала розмова з тренером - Петром Івановичем. Він відповів на всі мої питання, які мене цікавили, та викликав в мене довіру. Також, звичайно клуб запропонував мені хороші умови, тому чому би і ні...

Скільки часу, Вам як для зв'язуючої потрібно, щоб відчути м'яч після перерви?

— Так як перерва була доволі така тривала, надіюсь, що відчуття м’яча прийде як найскоріше, а зазвичай то для повернення так званої "чуйки" мені потрібно не багато часу, тиждень - два праці з м'ячем.

Цього року Ваша відпустка склала майже 4 з половиною місяці - це найдовше у кар'єрі? Чим займались у цей період?

— Під час перерви займалась тими справами, які не встигла закрити протягом сезону. Ну і звісно проводила час з рідними, я дуже ціную кожну хвилинку яку можу провести з ними, для мене це дуже важливо.

Що можете розповісти про Рівне? Що запам'яталося, коли раніше бували тут з іншими командам?

— Я ще Рівне добре не бачила, але улюблені місця вже маю. Поки що, мені місто дуже подобається. Коли бувала тут з іншими командами, то запам’ятовуються тільки ігри, як такого часу роздивитися щось немає.

Джерело: прес-служба ВК «Регіна-МЕГУ»