Суперліга повертається!

«Прометей» успішно виконав поставлені перед ним завдання на 3-му етапі Кубка України президентом клуба Володимиром Михайловичем Дубинським та вийшов до «Фіналу чотирьох». Крім нашої команди за національний трофей позмагаються «Хімік», Галичанка-ТНЕУ-Гадз» і «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ». До речі, з чинним віце-чемпіоном кам’янчанки зіграють вже 24 та 25 січня в Суперлізі.

Відзначимо, що нещодавно запорізька команда отримала нового наставника Гарія Єгіазарова. Ще більше інтриги цим зустрічам додає цікавий та впертий тай-брейк, яким закінчився останній кубковий поєдинок суперників на користь "Прометея" - (20:25, 17:25, 25:16, 25:13, 15:13).

Також хочеться згадати протистояння клубів у першому турі чемпіонату, з яких почався відлік перемог наших спортсменок у Суперлізі. Тоді обидва матчі з однаковим рахунком 3:0 по партіях виграли підопічні Андрія Романовича. Виїзний успіх позитивно вплинув на кам’янчанок, змусивши їх повірити у власні сили, і вже скоро вони очолили таблицю.

Якщо ж говорити про турнірне положення цих команд, то «Прометей», випереджаючи найближчого переслідувача «Хіміка» на дві перемоги та 5 очок, залишається лідером. «Орбіта» з 28-ма балами та 10-ма звитягами замикає четвірку найкращих. Обидва колективи перебувають у досить непоганій формі, тому поєдинки обіцяють бути дуже цікавими!

Дорогі вболівальники, прийдіть і підтримайте наших волейболісток! Нагадаємо, що дістатися на матчі "Прометея" в Кам'янському можна на спеціально організованих клубом безкоштовних автобусах рівно за годину до гри.