Чоловічий “Прометей” розпочав підготовку до нового сезону

СК "Прометей"

1 серпня чоловіча команда спортклубу “Прометей” розпочала підготовку до матчів Суперліги-Будінвест і провела своє перше тренування.

Гравці з превеликим задоволенням приступили до роботи: “Всі дуже скучили за великим волейболом, і, гадаю, зроблять все, щоб показати чудову гру в майбутньому чемпіонаті,” – зазначає менеджер клубу Ярослав Мазур.

yaroslav mazur

Практично всі гравці вже знаходяться у розташуванні клубу. Поза тренуваннями на даний момент лишилися головний тренер Андрій Левченко та пасуючий Віталій Щитков. Вони захищають честь національної збірної України та знаходяться у Латвії, де проходить підготовка до матчів “Чемпіонату світу з волейболу серед чоловіків 2022”.

Основний акцент у тренуванні зроблено на фізичну форму та “роботу з м’ячем”, як зазначив Ярослав Мазур: “У хлопців була велика перерва у спілкуванні з м'ячем, ми прийняли рішення, що з першого ж дня підготовка колективу ґрунтуватиметься і на відновленні загальної фізичної форми, і на роботі з м'ячами. Це зроблено також для того, щоб при подальшому відпрацюванні технічних елементів, у них вже було, скажімо так “відчуття м'яча”.

Нагадаємо, що СК “Прометей” також став учасником 1/16 фіналу Кубку Виклику – третього за значимістю волейбольного турніру в Європі. Ці матчі відбудуться у листопаді. А наприкінці грудня на наші волейболісти приймуть участь у розіграші Кубку ліги.

Dmytro Shapoval

Теґи